Hoteli

Hotel & restoran Puntar***

U samom srcu prelijepog Hrvatskog zagorja, u neposrednoj blizini sjevernih obronaka Medvednice smjestila se Gornja Stubica, općina koja u sebi skriva živopisan Hotel & restoran Puntar.

Restoran, otvoren davne 1972., dugi niz godina zadovoljava različite ukuse nezasitnih gostiju najboljim gurmanskim specijalitetima uz maksimalnu gostoljubivost. U restoranu se osjeća pravi gurmanski doživljaj, nudi se širok spektar jela, počevši od zagorskih specijaliteta, pa sve do internacionalnih. U restoran je moguće smjestiti 120 osoba, prostire se na dvije zatvorene terase, dvije sale, a gosti se mogu okrijepiti i na prostoru oko šanka.

Nešto kasnije, 2008. godine otvoren je i hotel Puntar koji je rezultat kvalitetne ponude i usluge zbog kojih je došlo do daljnjih ulaganja i mogućnosti otvaranja ovog smještajnog objekta. Hotel je kategoriziran s 3 zvjezdice, nalazi se tik do restorana. U ponudi hotela je na raspolaganju ukupno 9 soba (jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih) namještenih po najvišim standardima. Na raspolaganju je i besplatni bežični pristup internetu (Wi-Fi) i besplatno parkiralište u sklopu objekta. Sobe imaju drvene podove, popločene kupaonice i drveni namještaj. Opremljene su TV-om sa satelitskim programima i mini barom.

Svoj boravak u hotelu posjetitelji mogu upotpuniti šetnjom do spomen parka Rudolfu Perešinu i saznati nešto o legendarnom hrvatskom pilotu. Ostale zanimljivosti koje možete pogledati u blizini hotela su: župna crkva svetog Jurja, Gupčeva lipa, dvorac Oršić, najveće Marijansko svetište u Hrvatskoj - Marija Bistrica kao i mnogobrojni rekreativni i kulturni objekti.