Novosti

10.07.2020 - 17.07.2020

Ljeto u dvorcu Oršić

U dvorcu Oršić (Muzej seljačkih buna), Gornja Stubica i ove godine održava se nova sezona glazbeno – scenskog festivala „Ljeto u dvorcu Oršić 2020.“ 

Manifestacija će se održati  od 10. srpnja do 17. srpnja 2020.g. Festival sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa doprinosi kulturnoj i turističkoj ponudi Gupčevog kraja u ljetnoj sezoni.

Organizator festivala je Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica u suradnji s Muzejem seljačkih buna i Općinom Gornja Stubica.

Ulaznice za festival mogu se kupiti u Turističkom uredu (Hotel Terme Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica), Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica, Suvenirnici Muzeja seljačkih buna u Gornjoj Stubici i pivnici Punkt beer house, Oroslavje.

 

10.7. petak

21:15  LJETNO KINO – A star is born

REDATELJ: Bradley Cooper

ULOGE: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Greg Grunberg

TRAJANJE FILMA: romantični/glazbeni film ‧ 2 h 14 m

CIJENA ULAZNICE: 20,00 kn

 

12.7. nedjelja

20:00  KAZALIŠNA PREDSTAVA „MUŠKARCI.HR“

REDATELJ: Mario Kovač

GLUMCI: Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić u alternaciji s Andrejom Dojkićem i Amar Bukvić u alternaciji sa Živkom Anočićem

Glumci ne samo da će dati odgovor ženama, nego će kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima. Igrajući Muškarce.hr  temeljene na brojnim stereotipima, glumci će hrabro prokazati licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena.

CIJENA ULAZNICE: 40,00 kn

 

17.7. petak

21:00  ETHNO CROATIA

Ethno Croatia je projekt Hrvatske glazbene mladeži koja okuplja mlade glazbenike cijeloga svijeta koji se druže i jedni od drugih uče o glazbi iz zemalja iz kojih dolaze. A tu se nađu mladi glazbenici od Belgije, Danske, Hrvatske, Švedske, Estonije, Zimbabvea, Španjolske, Finske, Jordana,Čilea do Engleske itd.

ULAZ BESPLATAN