Privatni smještaj

Kuća za odmor WOODEN HOUSE VUKELIĆ ***

BROJ OSNOVNIH LEŽAJEVA: 2 X

   Facebook

  Parking

  Ljubimci dozvoljeni

  Grill

  Klima

 

Rezerviraj smještaj direktnim kontaktom vlasnika ili online putem web stranice:

Link: WOODEN HOUSE VUKELIĆ

 

Wooden House Vukelić preslika je arhitektonskog stila specifičnog za Stubičko podneblje ranog 19. stoljeća. Supružnici Lida i Krešimir Vukelić kupili su 1995. godine zemljište s parcelom, te renovirali drvenu kuću kako bi mogli u slobodno vrijeme pobjeći od gužve grada. Postojeća tradicionalna zagorska hiža bila je konstruktivno u lošem stanju te je renovirana uz uzimanje u obzir karakteristika lokalnog arhitektonskog naslijeđa i oblikovanja. Stara kuća je sačuvana, obnovljena i adaptirana prema suvremenim potrebama, ali poštujući pritom tradicionalni izričaj oblikovanja.

Dugi niz godina polako su ulagali svoje vrijeme i sredstva postupno stvarajući oazu mira i uživanja u prirodi. Kuća je stvarana po njihovom guštu uz veliku posvetu okućnici koju krasi vrt i terasu sa roštiljem. Posjetite ovu kuću i odmorite se u srcu prirode i napunite baterije u zelenoj oazi daleko od stresa, ljudi i Interneta. Da, tako je- vlasnici namjerno ističu da kod njih nema WiFi pristupa jer žele omogućiti posjetiteljima potpuni mir i punjenje svojih baterija, a ne onih od laptopa :)

Neka vaša bajka započne i to svega 40-ak km od Zagreba u prekrasnom Gupčevom kraju. Želite li pobjeći od svakodnevnice sa svojom boljom polovicom ili svojoj obitelji pružiti odmor iz snova došli ste na pravo mjesto. Vaši prvi susjedi biti će vam šumske životinje iz okolne šume stare preko 400 godina, a ukoliko želite obogatiti svoj izlet skoknite do Termi Jezerčica te uživajte u bazenima i wellness programima uz uključene cjelodnevne ulaznice.

Uz kuću se nalazi i Povijesno poučna staza Kamenjak.