Novosti

14.06.2024 - 15.09.2024

COOLturno ljeto u Gupčevom kraju

 

COOLturno ljeto u Gupčevom kraju – savršena ideja za nezaboravan ljetni provod
 
Stubica fest (Viteški turnir, Vanna), Ljeto u dvorcu Oršić (Nina, Gibonni, Bajaga), Aeromiting-Susreti za Rudija (Željko Bebek), ljetni eventi koji donose bogat kulturni program 
 
 
Postoji li bolje vrijeme za kratke izlete, od ljeta? Tople ljetne večeri, opuštenost i zabava su zagarantirani, a na vama je samo da odaberete mjesto i ekipu! Destinacija na kojoj možete doživjeti nezaboravnu ljetnu avanturu je Gupčev kraj (područje Donje Stubice i Gornje Stubice) u zelenom Zagorju.
 
COOLturno ljeto u Gupčevom kraju obuhvaća različite aktivnosti na kulturno povijesnim lokalitetima, uključujući koncerte, kazališne predstave, dječje programe, radionice, srednjovjekovne programe, aeromiting, plesne i druge umjetničke performanse, sportske programe, sajmove, likovne programe, međunarodnu suradnju,  a sve s ciljem razvoja kontinentalnog turizma u ljetnoj sezoni uz turističku valorizaciju kulturne baštine. Kultura je COOL, pogotovo uz interesantnu interpretaciju i sadržaje prilagođene za sve generacije!
 
Tijekom lipnja, srpnja i rujna, posjetitelji imaju priliku uživati u bogatom programu u sklopu 3 eventa, a to su Stubica fest, Ljeto u dvorcu Oršić i Aeromiting– Susreti za Rudija. Kada tim programima dodamo izvrsne gastro delicije koje nude ugostiteljski objekti i okolni tradicijski restorani uz relaksaciju na zagorskoj zelenoj rivijeri Termi Jezerčica ili kućama za odmor sa prekrasnim vidikovcima, nezaboravan doživljaj je zagarantiran. 

Coolturno ljeto obuhvaća slijedeće manifestacije: 
  • STUBICA FEST (14.-16.6.2024.)
  • LJETO U DVORCU ORŠIĆ (28.6.-19.7.2024.)
  • 27. SUSRETI ZA RUDIJA (15.9.2024.)

 

STUBICA FEST
od 14.6.2024. do 16.6.2024. (petak-nedjelja)
Kulturno povijesna cjelina grada Donja Stubica

 

 

 

 

 

Kupi ulaznice za koncert Nine Badrić u Gornjoj Stubici!

Petak, 28. lipanj 2024., Atrij Dvorca Oršić.

    

Nina Badrić otvara novu sezonu glazbeno – scenskog festivala Ljeto u dvorcu Oršić.

Dvorac Oršić će ponovno glazbeno zasjati jer 28. lipnja 2024. u 21.00 sat, očekuje vas nezaboravan koncert talentirane pjevačice Nine Badrić. Očekuje vas večer ispunjena emocijama, izvanrednim glazbenim izvedbama i nevjerojatnom atmosferom.

Nina Badrić, karizmatična glazbenica, priprema poseban repertoar koji će oduševiti sve ljubitelje glazbe. Njezina snažna interpretacija i autentičnost na pozornici obećavaju nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. Nedavno je objavila duet s Petrom Grašom - pjesmu „Nemoj”, koja je pokorila top-liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma.

Ulaznice su dostupne i mogu se kupiti online putem sustava ENTRIO (10,00 eura) te na prodajnim mjestima:

  • Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Toplička 7, Donja Stubica (radnim danom od 8-15 sati)
  • Pučko otvoreno učilište Donja Stubica, Golubovečka 5, Donja Stubica - prostor Doma kulture (ponedjeljak, srijeda, petak od 8-16 sati te utorak i četvrtak od 10-18 sati)
  • Recepcija vodenog parka hotela Termi Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica (svaki dan od 8-20 sati)

te na dan koncerta (UKOLIKO ĆE BITI DOSTUPNIH ULAZNICA JER JE NJIHOV BROJ OGRANIČEN), sat vremena prije, po cijeni od 15,00 eura.

Osigurajte svoje mjesto na ovom glazbenom putovanju i uživajte u izvanrednom koncertnom iskustvu. Nemojte propustiti priliku biti dio večeri koja će ostati urezana u sjećanjima.

Pridružite nam se 28. lipnja 2024. u atriju Dvorca Oršić (Samci 64, Gornja Stubica) i doživite glazbenu čaroliju u čarobnoj noći s Ninom Badrić!

Napomena: Djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz.

KUPI ULAZNICU - ENTRIO

FACEBOOK DOGAĐAJ - NINA BADRIĆ

 

Kupi ulaznice za koncert Gibonnija u Gornjoj Stubici!

Petak, 5. srpanj 2024. kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiju Gupcu.

      

Dugoočekivani koncert Gibonnija održati će se u sklopu Ljeta u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici.

Jedan od najvećih glazbenika ovih prostora nakon rasprodanih koncertnih prostora diljem Hrvatske i regije najavljuje veliki koncert na jedinstvenoj pozornici – Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici. Koncertni spektakl održati će se u petak 5. srpnja 2024. s početkom u 21.00 sat. Ulaznice po cijeni od 20,00 eura dostupne su isključivo u sustavu Entrio.

Nakon dvostruko rasprodane Arene Zagreb, te Arene Varaždin i zadarskog Višnjika, Gibonni ne prestaje oduševljavati svoje vjerne obožavatelje. "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije", samo su neke od pjesama koje će uglas s publikom pjevati ovoga ljeta u Gupčevom kraju. 

Deseci nagrada publike i struke te milijunski pregledi i streamovi potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda vrijednosti njegovog rada. 

KUPI ULAZNICU - ENTRIO

FACEBOOK DOGAĐAJ - GIBONNI

 

Kupi ulaznice za koncert Bajage i Instruktora u Gornjoj Stubici!

Subota, 13. srpanj 2024. kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiju Gupcu.

    

Bajaga i Instruktori dolaze u Gupčev kraj!

Bajaga i Instruktori najavljuju veliki koncert na jedinstvenoj pozornici – Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici. Koncertni spektakl održati će se u subotu 13. srpnja 2024. s početkom u 21.00 satu sklopu festivala Ljeta u dvorcu Oršić.

Jedan od komercijalno najuspješnijih pop-rock sastava s prostora bivše države, čija popularnost ni danas ne jenjava, podsjetit će zagorsku publiku na nove, ali i legendarne stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju: Tišina, Ti se ljubiš, Zažmiri, Plavi Safir, Muzika na struju, 220 u voltima, Tamara, S druge strane jastuka…

Bajaga i Instruktori, ove godine slave 40 godina glazbenog djelovanja, a pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Ulaznicesu već dostupne i mogu se kupiti online putem sustava ENTRIO (20,00 eura)te na prodajnim mjestima:

  • Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Toplička 7, Donja Stubica (radnim danom od 8-15 sati)
  • Pučko otvoreno učilište Donja Stubica, Golubovečka 5, Donja Stubica - prostor Doma kulture (ponedjeljak, srijeda, petak od 8-16 sati te utorak i četvrtak od 10-18 sati)
  • Recepcija vodenog parka hotela Termi Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica (svaki dan od 8-20 sati)

te na dan koncerta (UKOLIKO ĆE BITI DOSTUPNIH ULAZNICA JER JE NJIHOV BROJ OGRANIČEN), sat vremena prije, po cijeni od 25,00 eura.

Okupite ekipu i osigurajte svoje mjesto na ovom rock spektaklu.

Save the date! Subota 13. srpnja 2024. Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu  (Samci 64, Gornja Stubica).

Napomena: Djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz.

KUPI ULAZNICU - ENTRIO

FACEBOOK DOGAĐAJ - BAJAGA