Novosti

27.11.2015

JOŠ JEDNO VELIKO PRIZNANJE GUPČEVOM KRAJU. SELJAČKA BUNA-BITKA KOD STUBICE , DOBITNIK JE GODIŠNJE NAGRADE „SIMPLY THE BEST“ SA ZLATNIM ZNAKOM U KATEGORIJI MANIFESTACIJE I DOGAĐANJA-PRIKAZ POVIJESNIH SADRŽAJA

U hotelu Trakošćan od 24. do 26. studenog 2015. održan je tradicionalni hrvatski godišnji poslovni susret djelatnika iz putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih destinacija – poslovno turistička burza PUT, koja je okupila oko 130 sudionika iz 7 zemalja. U sklopu susreta, 25. studenog, na prigodnoj svečanosti, dodijeljene su i godišnje nagrade SIMPLY THE BEST za inventivnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice, koje već sedmu godinu za redom zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i magazin Way to Croatia.

Seljačka buna-BITKA KOD STUBICE, dobitnik je priznanja sa zlatnim znakom , odnosno prvo mjesto  u kategoriji „Manifestacije i događanja - prikaz povijesnih događanja, legenda i priča“ Nagrada se dodjeljuje za kreativan razvoj turističkih proizvoda, te oblikovanje i unapređenje sadržaja turističke ponude tijekom 2014/15. godine.

Ovo priznanje dodijeljeno je Udruzi „Družba vitezova zlatnog kaleža“ te Turističkoj zajednici područja Donja Stubica i Gornja Stubica. Nagradu je preuzela Kornelia Vnučec, direktorica Turističkog ureda TZP DSiGS.

Priznanje sa srebrnim znakom dobila je manifestacija Dani Dioklecijana-Split, a priznanje sa brončanim znakom  Giostra-Poreč.