Novosti

20.06.2016

OTVORENO „LJETO U DVORCU ORŠIĆ „ UZ GRUPU NOXIN

U subotu, 18. lipnja, otvorena je nova sezona glazbeno – scenskog festivala „Ljeto u dvorcu Oršić 2016." besplatnim koncertom povodom 15 godina grupe Noxin u posebnoj izvedbi sa Big bandom i gostima. Festival je otvorila Jasna Petek, zamjenica župana KZŽ.

Festival sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa doprinosi kulturnoj i turističkoj ponudi Krapinsko zagorske županije u ljetnoj sezoni.

Organizatori glazbeno-scenskog festivala su Aikido klub „Hohemi“, Muzeji Hrvatskog zagorja te Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica.

Program Festivala održava se u atriju ili u slučaju lošeg vremena, u potkrovlju dvorca Oršić, osim dana 22.6.2016. kada će nastup Camarette Garestin biti održan u Župnoj crkvi Sv. Jurja u Gornjoj Stubici.

Početak svih priredaba je u 21:00 sat, a za vrijeme trajanja programa osigurane su kreativne radionice za najmlađe posjetitelje uz prethodnu najavu, kako bi se roditeljima omogućilo nesmetano i opušteno uživanje u glazbenim i scenskim spektaklima.