Gornja Stubica

OPG Razum

OPG Razum iz Huma Stubičkog proizvodi i prodaje humus kalifornijskih glista (glistin), kvalitetnu zemlju za cvijeće s dodatkom humusa kao i kalifornijske gliste.

HUMUS– humus odnosno glistin vrtlari smatraju najboljim prirodnim gnojivom. Dobiva se kao produkt djelovanja kalifornijskih glista. Gliste se hrane mješavinom goveđeg i konjskog gnoja. Upravo se u procesu pretvorbe u samoj glisti događa čudo pa od običnog gnojiva dobiva glistin bez mirisa a obogaćen visokom koncentracijom elemenata potrebnoj biljci. Dobiven glistin presijava se uz pomoć vrlo finog sita kako bi dobili najkvalitetniji humus. Slijedi pakiranje u vreće od 30 i 50 litara i dostava vrtlarima, voćarima i cvjećarima.

Kod sadnje presadnica, stavlja se šaka do dvije humusa direktno na korijen biljke tako da se mali obiteljski vrt može pognojiti sa samo 100 litara humusa.

KVALITETNA ZEMLJA ZA CVIJEĆE – Kvalitetna zemlja dobiva se miješanjem treseta, finog komposta i humusa u omjeru 3:5:2. Rezultat je jedan od najhranjivijih supstrata za sadnju cvijeća na tržištu.

Njihove proizvode kupci mogu kupiti direktno na kućnom pragu ili putem brze i besplatne dostave.

Dostava:

Narudžbe se primaju na broj mobitela 098 934 9924 ili na mail razum.tomislav@gmail.com

(dostava je besplatna za područja: Gornja Stubica, Donja Stubica, Stubičke Toplice, Stubička Slatina, Oroslavje, Zabok, Bedekovčina, Zlatar Bistrica, Zlatar, Mače, Marija Bistrica i Kašina)

Kontakt:

Tomislav Razum

Hum Stubički 104, Gornja Stubica

humus.razum@gmail.com

098 934 9924