Privatni smještaj

Klijet LOJZEKOVA HIŽA - restoran i sobe u domaćinstvu **

Lojzekova hiža se nalazi u selu Gusakovec, živopisnom okruženju bregovitog Hrvatskog zagorja, u zelenoj udolini između Marije Bistrice i Gornje Stubice, na samo tridesetak kilometara od Zagreba. To je idealno mjesto za opuštanje od stresne svakodnevnice i uživanje u blagodatima koje selo može pružiti: idilično prirodno okruženje, bogat stol pun domaće hrane, domaća rakija i vino, te brojni sadržaji koji su gostima na raspolaganju budući da se domaćini bave mnogovrsnim djelatnostima: vinogradarsvom, voćarstvom, ugostiteljstvom i turizmom. Mnogima poznat i rado posjećivan lokalitet uz dobro poznatu kuhinju koja se temelji na autentičnim zagorskim kulinarskim specijalitetima, ne nudi samo kvalitetnu pripremljenu hranu i ljubazno osoblje nego i stari već pomalo zaboravljen autentičan kutak zagorske povijesti i vraćanja gotovo još netaknute prirode.

Poseban je doživljaj predivan pogled na obližnju Medvednicu i malene šumovite brežuljke koji kao vječni i vjerni čuvari čuvaju i odvajaju "Lojzekovu hižu" od vanjskog svijeta.

Lojzekova hiža se svojim izgledom uklapa u okolni ambijent. To je drvena jednokatnica, izgrađena u zagorskom stilu. Nudi smještaj u lijepo uređenim sobama i restoran u kojem je moguće organizirati različite svečanosti: proslave rođendana, krstitke, obljetnice, svadbene svečanosti. Kapacitet restorana je cca 120 sjedećih mjesta. Posjetom "Lojzekovoj hiži" bit će oduševljena i djeca, jer odmah ispod restorana uz mali potočić nalazi se dječje igralište prilagođeno svim uzrastima, ali i nogometno i odbojkaško igralište koje vam omogućuje rekreaciju na čistom zraku.

Informacije o djelatnostima Lojzekova hiža:

  • Vinogradarstvo-Voćarstvo-Ugostiteljstvo-Turizam
  • Proizvodnja, kušanje i prodaja vina
  • Proizvodnja, kušanje i prodaja rakije
  • Kongresna dvorana do cca 50 osoba sa svim potrebnim popratnim sadržajima
  • Restoran cca 120 osoba, radi svaki dan od 10:00 h-22:00h
  • Smještaj gostiju

Ostale informacije:

Dječje igralište, biciklistička staza, domaće životinje, šetnje prirodom, mogućnost relaksiranje radovima na poljoprivredi, parkiralište, mogućnost kampiranja.

Lojzekova hiža ima na raspolaganju 10 soba sa ukupno 21 stalnih i 11 pomoćnih ležaja. Sobe svojim uređenjem nisu nimalo odstupile od zagorske tradicije.

... pri "Lojzekovoj hiži" navek pri prijatelu si svom…

 

SOBE U DOMAĆINSTVU LOJZEKOVA HIŽA **
 

BROJ OSNOVNIH LEŽAJEVA: 21 X

BROJ POMOĆNIH LEŽAJEVA: 11 X

   Facebook

  Free wifi

  Parking

   Ljubimci dozvoljeni

  Doručak u objektu

   Dječje igralište

   Grill

   Klima (pojedine sobe)

 

Rezerviraj smještaj/stol u restoranu direktnim kontaktom vlasnika na broj telefona +385 49 469 325, e-mailom na: info@lojzekova-hiza.eu ili online putem web stranice:

Link: LOJZEKOVA HIŽA