Privatni smještaj

Kuća za odmor COTTAGE HOUSE **** i sobe MALI DVORAC ***

KUĆA ZA ODMOR COTTAGE HOUSE ****

BROJ OSNOVNIH LEŽAJEVA: 10 X


SOBE ZA IZNAJMLJIVANJE MALI DVORAC ***

BROJ OSNOVNIH LEŽAJEVA: 8 X


    Facebook

    Instagram

   Free wifi

   Parking

    Bazen

    Ljubimci po dogovoru

    Grill

  Klima

 

Rezerviraj smještaj direktnim kontaktom vlasnika na: 099 677 9145 ili e-mailom: malidvorac@yahoo.com


U prekrasnoj prirodi Zagorja u Gornjoj Stubici, smjestio se Mali dvorac, sada već jedan od poznatijih mjesta događanja za vjenčanja. Okružen zelenilom, na 400 metara kvadratnih, jedinstvena lokacija u centru koje se nalazi bazen koji dodatno uljepšava atmosferu i čini svako događanje posebnim.

Mali dvorac nije osmišljen samo kao mjesto za vjenčanja već i bilo koju posebnu priliku koju želite proslaviti s najbližima te poslovna događanja. Čim zakoračite na ovo imanje očarat će vas tišina i mir koji tamo vladaju, a Mali dvorac može primiti do 200 uzvanika. Osim prostora oko bazena i velike terase, idealne za ljetne svečane zabave, tu je i velika sala s izlazom na bazen te ‘Cottage’, divno uređena kuća za odmor u koju može stati do 10 osoba. Osim kuće za odmor tu su i sobe za iznajmljivanje MALI DVORAC za ukupno 8 osoba.

Romantični interijer kuće za odmor s pogledom na prirodu koji smiruje donijet će vam zasluženi odmor i opuštanje, a isto tako ovdje možete smjestiti određeni broj gostiju koji možda ne žele kući odmah nakon proslave ili se svi možete odmarati nekoliko dana i uživati u ljepoti hrvatskog Zagorja.