Privatni smještaj

Kuća za odmor RUKOVA HIŽA ****

BROJ OSNOVNIH LEŽAJEVA: 4 X

   Facebook

   Instagram

   Internet

   Parking

   Jacuzzi

   Sauna

   Ljubimci dozvoljeni

   Grill

   Klima


Rezerviraj smještaj putem Booking.com

Link: RUKOVA HIŽA

Rezerviraj smještaj putem Tripadvisor.com

Link: RUKOVA HIŽA

Rezerviraj smještaj putem Airbnb.com

LINK: RUKOVA HIŽA

 

Rukova hiža obiteljska je kuća obnovljena u proljeće 2017.god od strane Jelene i Tomislava Ruk. Danas služi kao kuća za odmor svim zainteresiranim putnicima željnim vraćanja u prošlost. Kuća sadrži sve prirodne materijale, a kostur kuće rađen je od drva starog 100 godina. Unutra je uređena kao spoj prošlosti i sadašnjosti, donji dio je obnovljen u starom stilu, dok je potkrovlje uređeno u stilu sadašnjosti s modernim namještajem i materijalima, za svakoga ponešto.

Rukova Hiža je kuća za obiteljski odmor za 4 osobe. Kuća se sastoji od prizemlja u kojem je smještena kupaonica, kuhinja i dnevni boravak s prostranim stolom koji može primiti i desetak ljudi, dok su u potkrovlju tri spavaće sobe i wc. U sobama se nalaze bračni krevet, dva kreveta i dječji krevetić. Sve sobe opremljene su posteljinom, tv prijemnikom, wi-fi signalom.

Čovjeku je vrlo malo potrebno da bude sretan, a čudno je kako mu baš to malo tako nedostaje. Neka ovaj prostor u Rukovoj hiži bude ono MALO što će čovjeku pomoći da bude sretan.