Privatni smještaj

Kuće za odmor HIŽE NA BREGU ***

BROJ OSNOVNIH LEŽAJEVA: 8X

   Facebook

   Instagram

  Free wifi

   Parking

  Ljubimci po dogovoru

  Besplatni bicikli (3x)

   Grill

 

Rezerviraj smještaj direktnim kontaktom vlasnika ili online putem web stranice

Link: HIŽE NA BREGU

Rezerviraj smještaj putem Booking.com

Link: COTTAGE ON HILL

Rezerviraj smještaj putem Tripadvisor.com

Link: HIŽE NA BREGU

Rezerviraj smještaj putem Airbnb.com

LINK: HIŽE NA BREGU

 

Ako tražite mirnu destinaciju u zelenoj oazi Zagorja, Hiže na bregu su odličan izbor za odmor i druženje s prijateljima, obitelji ili za uživanje u dvoje. Pripremite svoj roštilj, okušajte se u majstorijama s kotlićem ili kotlovinom i prepustite se ladanjskom ugođaju!

Hiže na bregu jedinstveni su smještaj u obnovljenim tradicijskim kućama iz 19. stoljeća. Jedinstveno uređeni interijeri pružaju gostima udoban boravak uz umjetnički doživljaj. Vaš domaćin, Tomislav Horjan, svestrani je umjetnik i rado će vas upoznati s kreativnim rješenjima koje primjenjuje u oblikovanju prostora. Tradicijske kuće ne samo da podsjećaju kako su živjeli naše bake i djedovi već i otkrivaju nove draži ruralnog života u suvremenom kontekstu. Domaćini nude boravak u glavnoj hiži i/ili u jednoj od dvije komorke. Komorke su jednoprostorne tradicijske kućice koje su na zadružnim zagorskim imanjima nalazile uz glavno kuću i u njima su obično boravili mladi bračni parovi.

Glavna hiža sastoji se od 2 dvokrevetne i jedne jednokrevetne sobe koja se u zimskom periodu koristi kao boravak. Ima centralno grijanje na plin. Kuća ima umjetničkim mozaikom uređene tri kupaonice. Svaka kupaonica ima tuš s WC-om i umivaonikom a postoji još i zasebni WC s predprostorom. Sanitarnim čvorom se koristi i manja komorka Marica koja se u pravilu iznajmljuje s glavnom hižom i nudi smještaj za jednu osobu. Sobe su ručno oslikane „na valjčeke“ i uređene kombinacijom suvremenog i starinskog namještaja. Slike, grafike i brojni umjetnički predmeti čine ambijent posebnim. Mala kuhinja omogućuje gostima pripremu obroka i nudi nekoliko vrsta domaćih čajeva. U kući se nalazi televizor, kućna biblioteka i igraći stolić. Ispred kuće je natkriveni trijem koji će vas oduševiti kao savršeni dnevni boravak u ljetnom periodu. Na njemu je kutak s vanjskim ateljeom, stol za objedovanje i dio za društvene igre.